Dacia Duster

Belangrijke informatie betreft lidmaatschappen

22-01-2020
RichardMCV
Club
0

Er is ondertussen al heel wat werk verricht om de Dacia Club Nederland weer een nieuwe start te geven. Er zijn natuurlijk ook vele zaken die moeten gebeuren, en enkele hiervan zijn al afgerond. Een onderdeel hiervan is een compleet vernieuwde website. Echter, omdat de techniek achter deze website geheel anders is dan bij de vorige website heeft dit gevolgen voor een aantal zaken.

We zijn overgestapt op een nieuwe manier van het verwerken van aanmeldingen voor een lidmaatschap. Dit heeft als gevolg, dat leden zich opnieuw zullen moeten aanmelden. Dit betekent dat voorgaande leden dus ook een nieuw lidmaatschapsnummer gaan krijgen.

Op de oude website was het mogelijk om foto's van je Dacia te uploaden. Dit is helaas nu nog niet mogelijk, echter komt het zo spoedig mogelijk terug! Ook geldt dit voor het betalen met iDeal; we willen namelijk zeker weten dat het goed werkt, en we zijn het dus eerst aan het testen. We doen ons best om het zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken.

Alle bestaande incasso's zijn ingetrokken. Wie hiervan gebruik wil maken krijgt deze mogelijkheid binnenkort weer. Het voordeel van een automatische incasso is natuurlijk dat er 10% korting wordt gegeven op een lidmaatschap. Tijdens de ledenvergadering op 19 januari 2020 is besloten de contributie te handhaven op 22 euro per jaar. Met automatische incasso wordt dat 19,80 euro.

Het betalen voor je lidmaatschap kan op dit moment alleen door overschrijving. Omdat dit samenhangt met het nieuwe ledensysteem waar nog aan gewerkt wordt verwachten we dat dit vanaf volgende week mogelijk wordt.

Het bestuur heeft ook nog een verzoek aan alle gebruikers van deze website: Mocht je iets tegenkomen dat niet of niet goed werkt, of heb je andere opmerkingen, meld dit dan a.u.b. via info@daciast.nl of via het ticketsysteem.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.