Dacia Duster

Dacia plaagt ons met teasers van Sandero en Logan

03-09-2020
RichardMCV
Overig
4

Dat het weer eens tijd wordt voor een frisse wind bij dacia is alom bekend. De huidige modellen lopen al weer een tijdje mee.

De Logan MCV is uit produktie gehaald en dit is ook officieel bevestigd. Maar nu schijnt ook de Sandero aan de beurt te zijn. Niet vreemd, want de opvolger is al gespot. De Sandero is dan ook alleen nog maar uit voorraad te bestellen naar het schijnt.

En hetzelfde gebeurt nu ook bij de Logan Sedan, een variant die hier leverbaar is geweest maar al jaren geleden uit het leveringspakket genomen is in Nederland. De verwachting is dan ook dat ook de nieuwe Logan niet in Nederland geleverd zal gaan worden.

Maar Dacia houdt ook wel van een beetje plagen. Zo zijn er nu drie afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Sandero, Sandero Stepway en de nieuwe Logan Sedan.

title

Niet dat ze veel duidelijkheid verschaffen; de contouren van de modellen zijn zichtbaar maar daar houdt het wel een beetje mee op. Hoewel, nadat we hier de teaser van de Sandero Stepway door een beeldbewerkingsprogramma hebben gehaald wordt het model iets duidelijker.

title

Het lijkt erop dat de Sandero plattere koplampen krijgt zoals we ook al zien bij de Dacia Spring. Het zouden dus zomaar ledkoplampen kunnen zijn. Tussen de beide koplampen zien we een relatief platte grille. Wat ook opvalt aan de aangepaste teaser is de verlichting onder in de bumper, geplaatst onder de koplampen. Ook dit lijkt wat weg te hebben van de eerder genoemde "Spring".

title

Wat wel gebleven lijkt te zijn, zijn de uit de carrosserie stekende achterlichten. We hopen natuurlijk op led-versies. We weten nog niet wanneer de nieuwe versies onthuld zullen gaan worden maar de verwachting s dat dit niet zo heel lang meer gaat duren.

title

Immers, de produktie van de MCV en de Sandero is gestopt, de voorraad wordt opgemaakt. Er zullen al klanten zijn die wachten op de nieuwe modellen. Om te voorkomen dat de verkoop te ver inzakt doordat men ergens anders gaat shoppen is het raadzaam om niet te lang te wachten met het doek van de nieuwe modellen te trekken.

Foto credits: Dacia


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Jowie
22-10-2020 om 14:23

Niet alleen mijn bewondering groeit van deze auto's

Avatar
Clublid
RichardMCV
16-10-2020 om 14:47

Ondertussen zijn zowel de gewone Sandero en de Sandero Stepway hier op de site te bewonderen!

Avatar
HoujéBeckmann
03-09-2020 om 17:09

Poh, kan niet wachten!

Avatar
LeStepway15th
03-09-2020 om 17:00

Wauw, wat gaaf. Ik ben in blijde afwachting van mijn Dacia Logan MCV Stepway 15th edition. Kan niet wachten tot hij er is!