Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Handleiding aanvragen
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

De eerste clubpassen van 2020 zijn onderweg

28-01-2020
RichardMCV
Club
4

Sinds 19 januari is de Dacia Club Nederland weer online met een nieuwe website. De oude site was dringend aan vernieuwing toe. Omdat ook het ledensysteem vernieuwd moest worden, is het helaas noodzakelijk dat bezoekers EN leden zich opnieuw moeten registreren.

Maar gelukkig kunnen we melden dat al tientallen mensen zich opnieuw geregistreerd hebben waaronder ook weer een aantal leden. We hopen natuurlijk dat er zich weer veel melden als lid om weer leuke activiteiten te kunnen organiseren.

En daar wordt volop aan gewerkt. We zijn onder andere aan het kijken naar we weer puzzelritten kunnen houden. We willen als het mogelijk is dit jaar weer twee ritten plannen.

Graag vernemen we van jullie naar welke regio jullie voorkeur uit gaat. We gaan dan proberen om dat ook uit te voeren. Ook als je andere ideeƫn hebt voor de club, laat het dan weten! Stuur een e-mailtje naar info@daciast.nl of maak een ticket aan (voor geregistreerde gebruikers en leden).

De eerste clubpassen liggen in ieder geval al weer klaar om verzonden te worden.

title


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
RichardMCV
01-03-2020 om 12:33

Welkom terug Siske bij de vernieuwde website! We zijn aan het bekijken waar de puzzelrit gehouden kan worden. Via de site zullen we dit zo snel mogelijk laten weten.

Avatar
Clublid
siske
01-03-2020 om 7:42

mooie en goede cite weer ingeschreven jullie in nl doen er tenminste iets voor hier in belgie niets zie jullie op de volgende puzzelrit kijk er naar uit groetjes siske

Avatar
Redactie
RichardMCV
03-02-2020 om 23:24

Hoi Peter! Bedankt voor het compliment. We doen ons best om er weer vaart in te krijgen.

Avatar
Erelid
Peter
02-02-2020 om 12:11

Goed bezig!! Ik heb mij weer opnieuw aangemeld als lid. Hele makkelijke handeling! De site ziet er goed uit bytheway! šŸ˜Š

Powered by Rovota