Dacia Duster

De grote Dacia Quiz bij Auto Indumij

24-12-2020
RichardMCV
Overig
0

Dacia QuizIn deze tijd van Covid-19 is er niet zo heel veel te doen. Je kunt bijna nergens heen en je mag met maar weinig mensen samenkomen, alles om het risico op besmetting zo klein mogelijk te maken.

Daarom zijn we blij dat er nog wel bedrijven zijn die enige initiatieven ontplooien om nog een beetje leven in de brouwerij te brengen.

Neem bijvoorbeeld Auto Indumij met diverse vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Gisteren hebben ze een leuke actie op hun website geplaatst, De 2e editie van de grote Dacia Quiz!

In deze quiz gaat het erom om te laten zien dat je fan bent van Dacia door de 9 detail-foto's te herkennen en het juiste antwoord aan te vinken. Voor een echte Dacia-kenner zou dit een peuleschil moeten zijn.

Dacia QuizMaar je zult dus wel wat moeite moeten doen om te kunnen winnen. Dan komt natuurlijk de vraag naar boven: wat kun je winnen? Nou, de prijs is niet mis: een Coolblue cadeaubon van maar liefst 200 euro! Daar zijn leuke artikelen voor te koop.

Je hebt nog even de tijd om er over na te denken. Meedoen kan tot en met 31 januari 2021. Vervolgens zal er een winnaar worden getrokken uit de inzendingen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota