Dacia Duster

Een lichtpuntje in de duisternis

23-03-2020
RichardMCV
Club
0

Met dit lichtpuntje bedoel ik uiteraard niet de verlichting op onze Dacia. Hoewel je met bijvoorbeeld een Duster die voorzien is van een bullbar of zelfs dakdragers met verlichting toch best een hele hoop licht kunt brengen.

In deze huidige roerige tijden waarin we allemaal te maken hebben met het Corona-virus zijn veel zaken niet meer mogelijk. Zoals het organiseren van een puzzeltocht. Sinds vanavond mag je immers niet eens meer met meer dan drie mensen bij elkaar zijn.

En toch is er nog wel iets leuks te melden. Op 31 maart 2020 bestaat de Dacia Club Nederland namelijk 10 jaar! Om het zolang vol te houden is er inzet nodig van enthousiaste mensen. Peter, Joost en Mike hebben de eerste opzet gemaakt. En nu, in het tiende jaar, is er weer een nieuw bestuur dat de draad oppakt.

Rick en ondergetekende, Richard, zetten er weer de schouders onder om de Club het volgende tijdperk in te helpen. Daarom willen we, ondanks de huidige crisis die ons allemaal treft, deze verjaardag van de club niet zomaar voorbij laten gaan.

Dacia Club Nederland is een van de weinige merkenclubs in Nederland. Er zijn natuurlijk diverse autoverenigingen die zich toespitsen op een bepaald (veelal klassiek) autotype, al is het maar om de onderdelenvoorziening te organiseren. En uiteraard zijn er clubs voor de exclusieve merken. Maar een club voor alle modellen van een gangbaar automerk zoals Dacia, dat is wel uniek. Helemaal aangezien onze leden allemaal een Dacia rijden die geproduceerd is na de herintroductie van Dacia in Nederland, nu vijftien jaar geleden, en het dus een autoclub is voor (relatief) jonge auto's. We bieden daarom ook geen onderdelen aan, daarvoor kun je gewoon terecht bij je Dacia dealer!

Hoe meer mensen er lid zijn van de Club, hoe meer we kunnen betekenen voor de leden. Daarom is er besloten om voor een aantal mensen die in april 2020 lid worden en hun lidmaatschap hebben voldaan, 50% van het lidmaatschapsbedrag voor het eerste jaar te retourneren!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota