Dacia Duster

Er waait een frisse wind door de club!

19-01-2020
RichardMCV
Club
6

Welkom in 2020, en welkom op de gloednieuwe website van Dacia Club Nederland! Zoals je ziet hebben er een aantal (nodige) veranderingen plaatsgevonden.

Een ieder die Daciast al langere tijd volgt had het al wel in de gaten: Er moest nodig iets gebeuren aan de club, en aan de website. Deze was immers al 9 jaar niet meer van een nieuw jasje voorzien.

Enige tijd geleden heeft Mike (nu oud penningmeester en website beheerder) aangegeven niet voldoende tijd meer te hebben om de club te kunnen onderhouden. Ook Richard Göbel, de secretaris, liet weten dat hij geen tijd meer kon vrij maken die eigenlijk nodig was om de taken als bestuurslid uit te kunnen voeren.

Aangezien beide heren het bestuur vormen, had dit gevolgen voor de club. Dit was vooral te merken aan het feit dat de pasjes niet werden verzonden (excuses hiervoor) en dat het leek alsof er helemaal niets meer gebeurde, buiten een enkele puzzelrit om.

Er moest dus nodig iets gebeuren. Om de club niet ten onder te laten gaan, heb ik (Richard Tijink) aangeboden om de club over te nemen, mits er andere leden waren die zich openstelden voor een bestuurs-functie. Rick Dekker (verkoper bij Munsterhuis, voorheen ook voorzitter geweest) liet weten dat hij de voorzitters-functie weer wilde oppakken. Ik zelf ga de functie van penningmeester op mij nemen.

Achter de schermen is er veel werk verricht om een oplossing te bedenken en realiseren, zodat de club weer een fris leven in kan worden geblazen. Zoals de meesten wel zullen weten, heb ik de afgelopen 12 jaar Daciamodellen in beheer gehad. Léandro (mijn zoon) heeft de artikelen van beide sites (Daciamodellen en Daciast) samengevoegd, en de website overgezet naar een gloednieuw systeem. Hij gaat de technische kant van de website verzorgen. Dit is wat je nu voor je ziet.

Samen met Rick Dekker ga ik proberen de club verder uit te bouwen. Hier horen natuurlijk 1 a 2 puzzelritten per jaar bij, en ook proberen we kortingen te regelen bij diverse bedrijven voor iedereen die zich aanmeldt als clublid. Er zijn natuurlijk nog meer ideeën die op tafel liggen, en daar zullen jullie binnenkort meer van horen.

Op dit moment rest ons, als nieuw bestuur van de club, niets anders dan jullie welkom te heten bij een frisse start van Dacia Club Nederland. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met de leden er iets moois van kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Rick Dekker en Richard Tijink

Update: Belangrijk!

Morgen volgt er een bericht dat belangrijk is voor zowel de gebruikers van Daciast als ook voor de gebruikers van Daciamodellen. Gebruikers van beide websites zullen hiervan ook email een ontvangen!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
Léandro
26-02-2020 om 11:06

Bedankt voor de complimenten! 😎

Avatar
Johncorner
25-02-2020 om 22:43

Mooie website geworden.

Avatar
hjbudel
27-01-2020 om 12:44

Helemaal top om te zien dat er weer leven in de brouwerij is , en de site ziet er ook weer levendig uit en alleen maar compliment voor de doorstart....

Avatar
Ton
26-01-2020 om 13:45

Mijn Complimenten met de nieuwe Website
MVG TON

Avatar
BlueThunder
21-01-2020 om 20:01

Allereerst Complimenten!
Website ziet er inderdaad weer fris uit, leuk om van alles aan te klikken en opnieuw te ontdekken. Mooi ook zo snel na de ledenvergadering!
Wat nog leuk zou zijn is dat het nieuwe Daciast logo ook te zien wordt.

Heren veel (nogmaals) veel succes!
Vriendelijke groet, Richard G.

Avatar
Erelid
Joost
21-01-2020 om 8:39

Website ziet er weer gelikt uit. Mijn complimenten aan Richard en Léandro.

Powered by Rovota