Dacia Duster

Tijdverdrijf voor onderweg

01-06-2020
RichardMCV
Overig
0

Langzaamaan mogen we steeds weer meer. Vakanties komen weer in zicht en de grenzen gaan in Europa ook weer open. Vanwege het Coronavirus waaren veel mogelijkheden afgesloten.

In de media kwam duidelijk naar voren dat men niet zomaar overal naar toe kan gaan vanwege diverse beperkingen. Veel mensen boeken geen vakantie in het buitenland maar blijven in nederland.

We hoeven gelukkig niet meer in de eigen (achter)tuin te blijven. Er kan weer geboekt worden. Dat betekent ook dat we weer kunnen gaan reizen. En hoewel in veel gevallen de reis korter duurt dan deze voorheen zou zijn geweest bij een rit naar het buitenland is een beetje rust op de achterbank toch wel handig voor de chauffeur.

Gelukkig heeft Dacia Nederland hieraan gedacht. Voor de jongeren onder ons die nog weten wat stiften en potloden zijn is er de mogelijkheid om kleurplaten gratis te downloaden van de Duster, Lodgy en de Sandero.

Omdat dit vaak een tijdelijk aanbod is zijn de kleurplaten nu ook beschikbaar via de website van Dacia Club Nederland. Hieronder vind je 11 verschillende kleurplaten:

Downloads


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.