Dacia Duster

Brochures, prijslijsten en handleidingen

06-11-2021
RichardMCV
Overig
1

DownladsHet leuke aan auto's is dat ze jaar na jaar veranderen. Niet alleen wat kleur betreft maar ook uitvoeringen en vormgeving. En autofabrikanten maken dan brochures die men kan bekijken. Deze zijn bij een bezoek aan een dealer vaak nog in papiervorm te verkrijgen. Maar online is er per land ook wel het één en ander beschikbaar.

Hier op de website van de Dacia Club worden actief niet alleen deze brochures verzameld, maar ook prijslijsten, handleidingen en dergelijke. Wie dus wil kijken naar bijvoorbeeld een eerdere variant van de auto die je hebt of wilt aanschaffen, je wilt kijken naar prijzen, of wellicht wil je weten of er accessoires beschikbaar zijn, die is hier aan het juiste adres.

De afgelopen weken is er weer hard gewerkt aan het updaten van de beschikbare documenten. Gelukkig helpen de bezoekers aan deze website ook actief mee door met enige regelmaat brochures te emailen naar ons. We verzamelen deze dan en voegen ze dan toe aan de lijst.

Er komen dan ook nog steeds allerlei brochures, prijslijsten en handleidingen bij. We hadden er voor deze update al 2445 stuks; nu is dat aantal flink verhoogd naar maar liefst 3301 stuks!

Deze 3301 stuks worden verdeeld over in totaal 91 landen. Deze 91 landen worden vervolgens weer onderverdeeld in 44 landen waar de auto's zoals wij ze hier kennen onder de merknaam Dacia worden verkocht; in de andere 47 landen zijn de auto's te koop onder de merknaam Renault.

Maar "onze" Dacia's zijn onder andere ook als Nissan (Mexico), Mahindra (India) en zelfs Lada (Rusland) beschikbaar. Overigens is het in elk land weer anders. Niet elk land verkoopt het hele aanbod aan Dacia's (Renaults).

De verwachting is echter dat het huidig recordaantal bestanden dat je hier op de website kunt downloaden binnenkort al weer verbroken wordt.

Heb je een brochure, prijslijst, handleiding en dergelijk waarvan je van mening bent dat deze hier niet mag ontbreken, stuur deze dan naar info@daciast.nl.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Rob.nl
13-11-2021 om 4:44

Idd helaas. Was erachter dat ook met n niet Dacia dit gereden mocht worden....Het enige voordeel is dat wij dan WEL met onze Duster mee kunnen........hopelijk.........