Dacia Duster

De Dacia Spring is gesignaleerd in Amsterdam

22-03-2021
RichardMCV
Dacia Spring
0

Dacia Spring in AmsterdamDe Spring komt steeds dichterbij. Ondertussen is hij zelfs de landsgrenzen gepasseerd en bevindt zich in Nederland!

Nu in deze Coronatijd is het wel veel makkelijker om foto's te maken zonder publiek er bij. Immers, overal is het rustig. De auto in stedelijk gebied zetten roept dan ook veel minder vragen op. En er zijn weinig nieuwsgierige mensen die ook foto's maken en online zetten.

Wie de foto's goed bekijkt kan zien waar de Spring aan het rondrijden is geweest en de straten "onveilig" heeft gemaakt. Overigens zijn de foto's vrijdag 19 maart 2021 gemaakt.

Op één van de foto's viel mij op dat de auto bij een laadpaal staat met de tekst "Alleen voor opladen elektrische voertuigen". Bij het beter bekijken van de foto bleek de laadpaal in Amsterdam te staan. Nieuwsgierigheid was hiermee natuurlijk gewekt en vervolgens heb ik geprobeerd om te kijken of er een plek herkenbaar was.

Nu ben ik zelf niet bekend in Amsterdam maar Google Maps wel. En met een beetje geluk kon ik een foto herleiden tot een locatie in de stad, namelijk de Jan Schaeferbrug met daarnaast Hotel Jakarta aan de Javakade.

Wellicht kunnen jullie nog andere locaties herkennen op de foto's?


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.