Dacia Duster

Tijdelijk 10% korting bij de geheel vernieuwde Dacia Webshop

01-09-2021
RichardMCV
Overig
0

Update: 01-10-2021

De genoemde korting van 10% in dit artikel is komen te vervallen.

De DaciawebshopAl jaren is de Daciawebshop van de firma Stokman bereikbaar voor een ieder die graag iets zou willen aanschaffen om zijn of haar Dacia uniek te maken danwel naar eigen wens aan te passen.

De producten uit de webshop vinden niet alleen hun weg in Nederland. Ook bezoekers uit het buitenland weten ondertussen hun weg te vinden.

Natuurlijk kun je naar je Daciadealer gaan en vragen om merchandise, of andere zaken. Maar om eerlijk te zijn, veel dealers hebben deze info niet zomaar paraat en je daarbij helpen aan de infobalie is dan best wel tijdrovend, voor beide partijen overigens.

De DaciawebshopEn wat is er dan mooier dan rustig aan de keukentafel of lekker onderuitgezakt in een stoel eens te kijken of er iets (extra's) is om je Dacia mee te verrijken.

Of je nu dakdragers voor je Duster, Sandero, Dokker of Logan MCV wilt hebben, ze staan in de webshop.

Ook merchandise zoals koffers, picknickmand of een Dacia dartbord voor de vrije tijd, of zelfs een rubik's cube (weet je nog, die kubus die je grijze cellen prikkelt om na te gaan denken!) is te bestellen.

Maar ook de serieuze zaken zoals dorpelbeschermers, ruitenwissers of een bagagebak zijn beschikbaar via de webshop. Kijk er eens rustig rond; wellicht zit er iets van je keuze bij.

De DaciawebshopEn deze maand is het helemaal prettig inkopen doen: bezoekers van Daciast krijgen deze maand een korting van maar liefst 10% in de geheel vernieuwde webshop!

En het krijgen van die korting is heel eenvoudig! Indien je nog geen account hebt dan kun je deze aanmaken door bovenaan naar "mijn account" te gaan. Daar kun je dan je registratie uitvoeren. Als dit gedaan is ga je winkelen in de webshop. Zodra je je keuzes hebt gemaakt kun je deze in de winkelmand deponeren en gaan betalen.

De DaciawebshopNa het invullen van de gegevens waar de producten naar toe gestuurd dienen te worden zie je helemaal onderaan de mogelijkheid om een kortingscode in te vullen.

Bezoekers van daciast.nl die een bestelling plaatsen kunnen hier de kortingscode Daciast2021 invullen. Je ziet dan onmiddellijk dat het te betalen bedrag wordt aangepast met een korting van 10%! Sneller kun je het niet verdienen.

Maar let op: deze korting is alleen de hele maand september 2021 geldig!

Als je iets mist in de webshop, stel dan je vraag via het contactformulier.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.