Dacia Duster

En weer wordt er een streep door gezet.

12-11-2021
RichardMCV
Evenement
2

Een tijdje terug was de politiek heel hoopvol over de gang van zaken omtrent de Corona crisis. Er werd ons voorgehouden dat wanneer de ontwikkelingen goed bleven gaan er steeds verder versoepeld kon worden.

Met als uitzichtspunt een datum van 1 november. Op deze datum zouden wel eens alle maatregelen aan de kant geschoven kunnen worden. Om op "veilig" te gaan is er in samenwerking met Herwers Dacia besloten om nog enige speling extra aan te houden. Zodoende is er voor de herfst puzzelrit gekozen om deze op 21 november te gaan rijden.

Helaas is nu gebleken dat dit geen haalbare kaart is. Een tijdlang ging het ook goed. Maar plotseling kwam er een kentering. De besmettingen bleven oplopen. En gisteren? Een triest record aantal van ruim 16.000 positieve testen.

Na de persconferentie van vanavond van de overheid is in overleg met Herwers Dacia nu besloten dat de puzzelrit vanaf hun vestiging in Doetinchem geen doorgang kan vinden. Met zo'n 50 verwachte gasten is de 1,5 meter afstand simpelweg niet te doen in de showroom. Ook niet met mondkapjes op. Immers, tijdens de aankomst kan iedereen koffie, thee en dergelijke nemen. Dit nuttigen met een mondkapje lukt niet dus het kapje gaat dan af.

Bij terugkomst wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om wat eten te nuttigen; ook hier dus geen mondkapje. Maar 50 zitplaatsen maken in de showroom? Praktisch gezien wordt het onmogelijk om aan alle voorwaarden te voldoen.

Hoewel we het dus erg jammer vinden dat dit evenement dat we voorbereid hebben geen doorgang kan vinden hopen we komend jaar alsnog gebruik te kunnen maken van de gastvrijheid van Herwers Dacia. Maar zoals we ondertussen wel geleerd hebben kunnen we niet te ver vooruit kijken.

Bij deze willen we graag iedereen bedanken die zich had ingeschreven voor de puzzelrit; we hopen uiteraard jullie alsnog te zien bij de volgende puzzelrit!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
hjbudel
13-11-2021 om 15:54

Het is echt jammer hadden er erg veel zin in maar idd gezondheid gaat voor , alsnog bedankt voor alle inzet en we kijken vooruit naar de volgende zodra t weer kan..

Avatar
Clublid
siske
12-11-2021 om 21:27

we vinden dit ook spijtig zo gehoopt terug een puzzelrit te doen maar gezondheid gaat voor e dus hopen volgend jaar weer te kunnen mee doen groetjes siske en hou het gezond