Dacia Duster

Puzzeltocht later dit jaar

20-05-2021
RichardMCV
Evenement
3

Nu we weer wat meer mogen en de versoepelingen steeds verder worden doorgevoerd krijgen we als club ook meer ruimte om wat te organiseren. En zoals je wellicht (nog) wel weet proberen we 2x per jaar een puzzelrit te organiseren.

We hebben een paar "lijntjes" uitstaan om te vernemen hoe de Daciadealers tegen een puzzeltocht aankijken. De reacties zijn overwegend positief te noemen. Toch kijken ze liever nog even of de Corona-getallen blijven dalen.

Omdat veel mensen staan te trappelen om eindelijk eens weer gezellig op vakantie te gaan heeft het geen zin om voor de komende maanden een rit te organiseren. We richten onze pijlen dan ook op een puzzelrit voor eind september, begin oktober zoals we voorheen wel vaker hebben gedaan.

Maar we zouden graag wat informatie van de leden ontvangen over de te organiseren tocht. We hebben bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Is er een voorkeur voor een bepaald deel van Nederland om te rijden?
  • Hoe lang mag een tocht zijn?
  • Met hoeveel mensen wil je graag deelnemen?
  • Is er een voorkeur voor een rit op zaterdag of op zondag?

We zullen zoveel mogelijk proberen om rekening te houden met jullie wensen maar zijn natuurlijk afhankelijk van het feit of we een dealer in het gewenste deel van Nederland bereid kunnen vinden om als start- en finish te fungeren.

Even wat informatie vooraf voor de mensen die nog niet eerder een puzzelrit hebben bij ons/met ons gereden:

Bij voorgaande ritten begonnen we de dag meestal met ontvangst bij een dealer rond 10:00 uur 's ochtends. Hierbij is er de gelegenheid om koffie/thee e.d. te nuttigen. Uiteraard kunnen aanwezige nieuwe Dacia's in de showroom worden bekeken. Op een gegeven moment roepen wij als bestuur iedereen bijeen voor tekst en uitleg van de puzzelrit.

Hierna wordt er in een rij opgesteld en worden de routeboekjes één voor één uitgedeeld waarna een ieder met een korte tussenpoze kan beginnen. Gedurende de dag wordt er een route gereden waar je vragen moet beantwoorden. Let op: uit veiligheidsoverwegingen moeten de verkeersregels ten alle tijde gerespecteerd worden. Daarnaast zullen de antwoorden altijd aan de rechterzijde te vinden zijn.

Als je de route gereden hebt en de antwoorden denkt te hebben dan kom je vanzelf weer bij de dealer uit waar je gestart bent. Wij verzamelen de antwoorden en tellen de scores op. Na afloop is er een kleine prijsuitreiking. Het doel van de puzzelrit is natuurlijk om een deel van Nederland wat beter te leren kennen.

En voert de puzzelroute toevallig door een gebied waar je bekend bent? Zeer waarschijnlijk zul je stukken Nederland zien die je toch nog niet kent of niet van geweten hebt dat dat bij je in de buurt bestond!

Graag zien we je reactie tegemoet! Dat mag via de email zijn maar ook een reactie op dit artikel.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
RichardMCV
24-06-2021 om 23:18

Hallo Ati & Wouter, Uiteraard zijn jullie welkom! We beginnen natuurlijk altijd met de ontvangst van de leden bij de dealer. Gedurende de dag zullen de leden onderweg zijn voor de puzzelrit. Vanaf een bepaald tijdstip druppelen de leden weer binnen en zal er een prijsuitreiking zijn en een versnapering daarna. Of wij als bestuur bij de dealer blijven of onderweg zullen zijn ter ondersteuning weten we nu nog niet.

Laat maar even weten wat jullie idee hierover is.

Avatar
Clublid
atienwouter
24-06-2021 om 16:57

Hallo, is het ook mogelijk om te komen zonder aan de puzzelrit mee te doen.

Groetjes van Ati & wouter

Avatar
Clublid
siske
21-05-2021 om 18:48

ok we kijken er naar uit laat ons weten waneer wij komen zeker groetjes siske

Powered by Rovota