Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Registreren
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Handleiding aanvragen
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Vol energie het nieuwe jaar in!

02-01-2021
RichardMCV
Overig
0

Zo, 2020 zit erop. Het was me wel weer een jaar. Een jaar van uitersten. De Corona-crisis houdt ons allemaal bezig. Allerlei beperkingen zorgen ervoor dat we niet alles kunnen doen wat we willen.

Maar 2020 bracht ons OOK leuke zaken. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Sandero en Sandero Stepway. We hebben hier op de website al een aantal artikelen staan over deze nieuwkomers. Zeer binnenkort zullen deze in de showrooms staan bij de diverse dealers. Ook de Spring staat te springen om ons te verblijden als eerste electrische auto van Dacia

Ik hoop dan ook zo spoedig mogelijk de auto's zelf te kunnen aanschouwen en te fotograferen. Wellicht zit er misschien een proefrit in om de auto te ervaren.

We hebben helaas geen puzzelritten kunnen organiseren vanwege de Corona-perikelen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Er is al weer contact gelegd met een tweetal dealers om te kijken of zij ons terzijde willen staan bij de organisatie van de puzzelritten.

Wij willen graag het één en ander kunnen gaan voorbereiden voor de eerste puzzelrit dit jaar. Daarvoor moeten we eerst een standplaats regelen om van daaruit de rit uit te gaan zetten. Zodra er dan door de overheid groen licht wordt gegeven kunnen we weer uitnodigen voor een autorit met "hindernissen".

nieuwe clubpasHoewel het nog maar de tweede dag van het nieuwe jaar is heb ik vandaag de eerste serie van de ledenpassen gedrukt en klaarliggen. Enveloppen klaarmaken, postzegels erop en in de brievenbus.

Even een mededeling van huishoudelijke aard: Een aantal leden hebben het lidmaatschap al betaald; anderen zullen komende week waarschijnlijk de incasso voorbij zien komen. De leden die nog niet betaald hebben verzoeken wij dan ook vriendelijk dit te doen.

Als je inlogt op je lidmaatschapspagina dan zie je daar gegevens over je lidmaatschap. Daar staat ook wanneer je lidmaatschap eindigt.

Wellicht is dit ook een mooie gelegenheid om jullie nog even te wijzen op de "Mijn Dacia" pagina waar je foto's van je eigen prachtige Dacia kunt laten zien. Stuur eenvoudig foto's in, onder vermelding van je lidmaatschapsnummer, naar info@daciast.nl en wij zullen er voor zorgen dat ze geplaatst worden.

Er wordt ook gekeken naar een mogelijkheid om foto's te uploaden. Zover is het echter nog niet. Alle foto's zijn welkom zolang ze met je Dacia te maken hebben. En of het er nu 1 foto is, of 10, ze zijn allemaal welkom.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota