Dacia Duster

Aankomende veranderingen bij Daciast, waaronder een nieuw forum

23-04-2022
Léandro
Overig
0

Het is alweer een aantal jaren geleden dat Daciast een complete vernieuwing heeft ondergaan. Dit was hard nodig, aangezien de voorgaande website zijn leeftijd duidelijk liet blijken.

Techniek gaat echter snel. Heel snel. In de afgelopen jaren hebben hebben wij natuurlijk ook niet stil gezeten en heb je veranderingen kunnen merken aan bijvoorbeeld de aanmeld-processen, weergave op telefoons en nieuwe functionaliteiten die het voor jou en voor ons makkelijker maken.

Vernieuwde website

Binnenkort lanceren wij een vernieuwde versie van onze website, ontworpen om het gebruiksgemak te vergroten, snelheid te verbeteren en de beveiliging nog hoger op te schroeven. Het onderliggende platform wordt geheel vervangen, en grote delen van de website onder handen genomen voor een frisser uiterlijk en uitgebreidere mogelijkheden.

Hieronder staan een aantal hoogtepunten van veranderingen die je kunt verwachten.

Forum

Wij krijgen steeds vaker vragen over een Nederlandstalig Dacia forum, om zo makkelijker met andere Dacia-rijders in contact te komen. Wij kunnen hier ons zeker in vinden, en zijn al enige tijd bezig om een gloednieuw forum the ontwikkelen. Op dit forum is Mijn Dacia prominenter en kun je praten over allerlei Dacia-gerelateerde onderwerpen.

Het forum zal later dit jaar beschikbaar komen voor alle bezoekers, gebruikers en leden.

Foto's uploaden

Je hebt het misschien wel gezien: Om foto's toe te voegen aan Mijn Dacia moet je deze nu nog insturen via e-mail zodat wij ze kunnen plaatsen. Dit is natuurlijk niet alleen irritant voor jou, maar ook tijdrovend voor ons.

Dit gaat veranderen. Je zult straks direct via de website foto's kunnen uploaden die wij vervolgens alleen nog goed moeten keuren. Ook wordt het eindelijk mogelijk om zelf een profielfoto in te stellen.

2-Stap Verificatie

Je komt het steeds vaker tegen, en dat is maar goed ook. Wachtwoorden zijn immers vaak een zwakke schakel. Dit komt doordat veel mensen een kort en simpel wachtwoord gebruiken en/of hetzelfde wachtwoord bij meerdere websites tegelijk gebruiken.

Daarom introduceren wij straks 2-stap verificatie, om je de mogelijkheid te geven jouw account nog beter te beveiligen. Je kunt dan gebruik maken van een "Authenticatie app" op je telefoon, die een 6-cijferige code toont die nodig is voordat je kunt inloggen.

Deze functie staat standaard uit en is optioneel, maar wij adviseren om hier gebruik van te gaan maken zodra deze functie beschikbaar is.

Feedback

Wij horen natuurlijk graag wat je van deze wijzigingen vindt, en nodigen je dan ook uit om hieronder in de reacties ideeën achter te laten waarmee wij de ervaring nog verder kunnen verbeteren.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.