Dacia Duster

Aankondiging Lente Puzzelrit 2022

22-03-2022
RichardMCV
Evenement
7

Vorige week zag je hier al een bericht voorbij komen met de melding dat er weer een puzzelrit aan zit te komen. Nu kunnen we melden dat er daadwerkelijk een afspraak ligt om vanuit een dealer het prachtige Nederland te gaan verkennen.

PuzzelritHet weer wordt weer beter en we kunnen er weer op uit, iets dat lange tijd niet op een normale manier mogelijk was. Dat wordt dus weer extra genieten.

We hebben al puzzelritten uitgezet in verschillende delen van Nederland. Zo zijn we al bij verschillende dealers te gast geweest in verschillende provincies.

Dit keer gaan we genieten van de gastvrijheid van De Firma Stokman in Alkmaar! Het wordt dus Noord-Holland alwaar we de eerste puzzelrit sinds 2 jaar zullen gaan rijden. Onze leden zitten verspreid over Nederland en dus ook in Noord-Holland. Voor sommigen zal het een thuiswedstrijd zijn; voor anderen zal het iets verder rijden zijn.

PuzzelritMaar uit eigen ervaring weet ik dat een dergelijke tocht soms door stukjes Nederland gaat die je (nog) niet kent hoewel je er wellicht dichtbij woont.

De inschrijving is per direct geopend; aan de rechterkant zie je het evenement al staan. Klik hierop als je je wilt inschrijven. Inschrijven is voor leden gratis; van iemand die geen lid is maar graag een keer mee wil rijden wordt een bijdrage gevraagd van 12,50 euro die van te voren via Ideal kan worden voldaan. We maken immers kosten om een puzzelrit uit te zetten. Deze kosten worden opgebracht door de lidmaatschappen.

We zien jullie graag in levenden lijve bij de Firma Stokman, aan de Wolvenkoog 4, 1822 BE, Alkmaar. Heb je nog ideeen waar de route langs zou moeten gaan laat het dan via de email weten, wellicht kunnen we daar wat mee.

PuzzelritWij gaan er voor zorgen dat er een mooie route wordt uitgezet met de Firma Stokman als start- en eindpunt. Alle gegevens van de dag waarop de puzzelrit wordt gehouden zie je bij je aanmelding verschijnen.

Even een opmerking van huishoudelijke aard: We kunnen natuurlijk niet aan extreme aantallen mensen onderdak bieden op zo'n dag; er zit een limiet op het aantal aanmeldingen. Meld je daarom op tijd aan; het kan heel snel gaan dat de limiet bereikt wordt. Zeker nu dit weer de eerste rit sinds twee jaar is.

P.S.: de foto's in dit artikel zijn gemaakt tijdens een eerder gereden puzzelrit.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
Léandro
22-05-2022 om 22:53

Dag WolvenAsa, fijn om te horen dat het naar wens was. Hopelijk zien we je bij een volgende rit weer terug!

Avatar
Clublid
WolvenAsa
22-05-2022 om 18:55

Was een leuke en mooie tocht. Voor ons de eerste keer. Dank voor de verzorging en de puzzeltocht.

Avatar
PPJ
28-03-2022 om 19:13

Ook wij kijken er weer naar uit👍🏻

Avatar
Redactie
Léandro
23-03-2022 om 14:31

Mooi om te horen! 😎

Avatar
Clublid
Maikel Jansen
22-03-2022 om 22:12

We hebben er zin in... Zien elkaar in Alkmaar

Avatar
Redactie
RichardMCV
22-03-2022 om 22:12

Je was er snel bij! Graag zien we je (jullie) bij de puzzelrit!

Avatar
Clublid
siske
22-03-2022 om 21:57

yes yes we kijken er naar uit alvast ingeschreven tot dan siske

Powered by Rovota