Dacia Duster

Binnenkort is er weer een puzzelrit

13-03-2022
RichardMCV
Club
2

Wat gaat de tijd toch weer snel. Een paar maanden geleden waren we volop bezig met het uitzetten van een puzzelrit. Alles leek in kannen en kruiken te zijn. Er was ook weer zicht op versoepelingen.

Maar Corona trok er weer een streep door heen. Helaas moesten we vanwege Overheidsredenen er de stekker uittrekken.

Nu we weer een aantal maanden verder zijn hebben we weer mogelijkheden. Ondertussen Zijn vrijwel alle maatregelen omtrent Corona vervallen en is er dus weer van alles mogelijk.

We staan dan ook te popelen om weer een rit te organiseren. Overleg met dealers is weer opgestart om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast willen we graag van jullie weten waar de voorkeur naar uit gaat in welke regio jullie graag zouden willen rijden. Uiteraard proberen we daar dan met een dealer in overeenstemming te komen.

Maar wat tegenwoordig ook best wel belangrijk is, is de lengte van de puzzelrit. Al sinds het begin van de club ligt deze rond de 100km in de omtrek van de dealer van waaruit de rit gestart wordt.

We weten allemaal dat de brandstofprijzen ongekend hoog zijn. We willen als bestuur dan ook graag weten in hoever dit voor jullie als leden invloed heeft op het wel of niet deelnemen aan een puzzelrit maar ook of dit invloed heeft op de gereden afstand van een puzzelrit.

Er is namelijk de mogelijkheid om een rit in te korten. Dit vergt natuurlijk wel weer extra werk van ons als bestuur maar het kan wel. Een kortere rit heeft dan wel weer een ander voordeel, namelijk dat je onderweg meer tijd hebt om ergens te stoppen en nog meer van de omgeving te genieten.

Laat maar weten wat jullie voorkeuren zijn dan kunnen wij daarop inhaken.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
PPJ
14-03-2022 om 21:21

Ook wij vinden het leuk dat het weer wordt opgepakt. Wij hebben verder geen voorkeur.

Avatar
Clublid
siske
13-03-2022 om 20:37

hoi da is goed nieuws weer een dacia
puzzelrit laat ons weten wanneer de inschrijving is wij komen heel zeker en zo naar uitgekeken groetjes siske