Dacia Duster

Exclusief bij Daciast: De nieuwste handleidingen!

14-02-2022
RichardMCV
Club
3

Als we een nieuwe auto kopen (bij voorkeur een Dacia natuurlijk) dan vinden we meestal in het dashboardkastje een mooi boekwerkje dat alle functies van je nieuwe auto beschrijft.

Heel erg handig natuurlijk. Maar ja, laat je dit boekje in de auto liggen? Of leg je het ergens in huis neer om het door te nemen? In het eerste geval is dat niet handig als je in huis bent en iets wilt nakijken in het boekje; in het tweede geval is het niet handig als je onderweg bent. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een hele lange oprijlaan hebt en dat je Dacia toevallig aan het andere eind staat.

Er is wel een oplossing voor. Dat zijn digitale uitgaven van de boekjes. Die zou je zelfs op je telefoon kunnen zetten. En zeg nou zelf, wie gaat er van huis zonder telefoon tegenwoordig?

Daciast probeert al jaren om boekjes digitaal ter beschikking te stellen aan de leden. Daar komt nu weer een hoofdstuk bij. Dankzij Dacia Nederland kunnen we de collectie handleidingen nu uitbreiden met de volgende uitgaven en exclusief aan de leden aanbieden:

Maar... je kunt ze hier niet zomaar downloaden. We hebben al aangegeven dat een kopie voor eigen gebruik toegestaan is. Dit betekent dat je persoonlijk een kopie kunt aanvragen. De handleiding wordt dan door ons voorzien van je naam om deze te personaliseren.

Om een handleiding aan te vragen dien je lid te zijn van de club en dus in het bezit van een clubpas. Bezoekers hebben deze mogelijkheid dus niet! Op dit moment hebben we 10 verschillende handleidingen van de verschillenden modellen en bouwjaren tot onze beschikking; daar komen er nu dus 4 bij! Daarnaast beschikken we ook over digitale versies van de verschillende Media NAV systemen.

Het aanvragen van een handleiding gaat heel eenvoudig. Bovenaan de website staan een aantal icoontjes. Als je ingelogt bent en op het tweede icoon van links klikt dan kom je op je eigen lidmaatschapspagina.

Aan de rechterzijde vind je de optie "Handleiding aanvragen". Als je hier vervolgens op klikt dan kun je de juiste handleiding selecteren en op de "aanvragen" knop klikken. Er komt dan automatisch een melding binnen bij ons waarna wij de handleiding personaliseren en klaarzetten voor download.

Ben je nog geen lid? Ook dan kun je zien welke handleidingen hier beschikbaar zijn door naar de optie "Handleiding aanvragen" te gaan aan de rechterzijde.

Update: 19-02-2022

Per direct is het aantal alweer gegroeid! Vrijwel alle handleidingen van de Duster zijn nu beschikbaar. Totaal aantal beschikbare handleidingen staat daarmee nu op 37 stuks.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
atienwouter
21-07-2023 om 15:05

Het is gelukt hoor, was een beetje in de war ook het schroefje.
Verder vandaag haar eerste beurt gehad . Dus bedankt Richard.

Avatar
Clublid
RichardMCV
12-07-2023 om 22:35

Hallo Ati, is het ondertussen gelukt om het filter te vervangen? Zoals aangegeven zou het kapje dat als afdekking dient met een torxschroef vast moeten zitten.

Avatar
atienwouter
10-07-2023 om 15:57

Ik zoek een handleiding voor Duster van juli 2022.
Ik wil interieurfilter vervangen MAAR die zit niet links bij bijrijdersstoel ?
groet van ati de groot

Powered by Rovota