Dacia Duster

Puzzelrit Stokman en Dacia Club Nederland

23-05-2022
RichardMCV
Evenement
0

De afgelopen twee jaar konden we helaas geen puzzelritten uitzetten en rijden vanwege alle regelgeving rondom Covid. Maar nu was het dan eindelijk weer zover!

Stokman 2022 PuzzelritWe hebben de firma Stokman in het prachtige Alkmaar bereid gevonden om ons onderdak te verlenen voor de puzzelrit. Vanaf de Wolvenkoog 4 zijn we gestart voor een rit door Noord-Holland. De ritafstand was 106km; we willen tenslotte ook wat zien op zo'n daguitje.

De deelnemers waren welkom vanaf 10:00 uur en werden ontvangen met koffie en thee met cake. Om 11:00 was het verzamelen en werd er uitleg gegeven over het verdere verloop van de dag. Iedereen werd op pad gestuurd met het routeboek en een tas met pen, sleutelkoord en flesjes water voor iedere deelnemer, beschikbaar gesteld door de firma Stokman.

Tijdens de route moesten er vragen worden beantwoord waarmee punten konden worden verdiend. En wie de meeste punten had viel in de prijzen.

Stokman 2022 PuzzelritDe route voerde de deelnemers langs en door dorpjes, langs mooie vergezichten en wateren. Achtereenvolgens werden de volgende plaatsen aangedaan: Oterleek, Rustenburg, Ursem, Avenhorn, Hoorn, Zwaag, Blokker, Wijdenes, Venhuizen, Hem, Zwaagdijk, Medemblik, Lambertschaag, De Weere, Gouwe, Aartswoud, Heerhugowaard en dan terug naar Alkmaar.

Op ongeveer de helft van de route was een tussenstop ingelast waar de deelnemers een lunchpakket in ontvangst konden nemen. Want de hele dag op pad zonder middageten is ook niet wat, toch?

Stokman 2022 PuzzelritDeze tussenstop was gepland bij een parkeerplaats aan het water, bij Schellinkhout. Een prachtig uitzicht op strand en bootjes terwijl het schitterend weer was. Er was voldoende tijd om te genieten van zowel omgeving als lunchpakket.

Na de tussenstop ging men weer verder voor het tweede deel van de route om weer terug te keren aan de Wolvenkoog 4 in Alkmaar.

Niet iedereen is er ingeslaagd alle goede antwoorden te vinden en dat is maar goed ook. Allemaal 1e prijs winnaars wordt een beetje lastig. Wij als bestuur zijn direct aan de slag gegaan om de punten te tellen en winnaars vast te stellen voor de 1e, 2e en 3e prijs.

De winnaars:

  • De 3e prijs, een cadeaubon van 25 euro te besteden via Bol.com, is gewonnen door de familie Bolman.
  • De 2e prijs, een cadeaubon van 50 euro te besteden via Bol.com, is gewonnen door de familie Coops.
  • De 1e prijs, een cadeaubon van 75 euro te besteden via Bol.com, is gewonnen door de familie Van Gaal.

Stokman 2022 Puzzelrit

We hopen dat iedereen het leuk gevonden heeft om deel te nemen aan de puzzelrit vanuit Stokman Alkmaar. Wij gaan uiteraard weer aan de slag met de voorbereidingen van een nieuwe puzzelrit. Zodra daar meer over bekend is zul je dat hier op de website en via de bekende Social Media kanalen vernemen.

De afsluiting van de dag is natuurlijk het heerlijke buffet dat ons werd aangeboden door de firma Stokman. Gezellig met z'n allen nog even nagenieten van de dag onder het genot van een heerlijk bord nasi en/of bami met naar wens satéstokjes en kroepoek is echt niet verkeerd.

Bij deze willen dan ook graag de firma Stokman bedanken voor de gastvrijheid en de inzet om er weer een geslaagde dag van te maken!

Hieronder vind je een impressie van de dag met een aantal foto's:

Lijkt het je leuk om ook mee te doen met een puzzelrit en gezellig te kletsen met andere Daciarijders? Meld je aan als lid!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.