Dacia Duster

Voorbereidingen van Lente puzzelrit op 22 mei

09-05-2022
RichardMCV
Evenement
7

PuzzelritIn maart heb je hier een bericht voorbij zien komen over een nieuwe puzzeltocht. Afgelopen weekend hebben we de route zelf voor het eerst gereden en de vragen bedacht die tijdens de rit moeten worden beantwoordt.

Gistermorgen zijn we hartelijk onthaald door Ron Wassing op de Dacia vestiging in Alkmaar van de Firma Stokman. We hebben hier de dag van de puzzelrit verder doorgenomen.

Uiteraard hebben we ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de showroom met Dacia's te bekijken alvorens op pad te gaan.

PuzzelritDe puzzeltocht gaat door het prachtige Noord-Hollandse landschap en laat dan ook pittoreske dorpjes en mooie vergezichten zien. We gaan hier natuurlijk niet alles verklappen, daarvoor zul je toch echt zelf mee moeten doen.

En het lijkt erop dat de bestelling van mooi weer op tijd komt; de verwachting voor zondag 22 mei is zonnig weer en een temperatuur van 24 graden! Prachtig weer voor een puzzelrit dus.

Voor de winnaars hebben we leuke prijzen klaarliggen. En wie dat wil kan na afloop het routeboekje meenemen mocht je later toch nog eens de route over willen doen.

Deelnemen aan de puzzelrit? Je kunt je nog tot en met zondag 15 mei inschrijven. Ga hiervoor naar de website en klik dan hier.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
LĂ©andro
22-05-2022 om 22:57

Beiden zeer bedankt voor de complimenten! Hopelijk zien we jullie weer terug bij een volgend evenement! 😁

Avatar
Clublid
Dacia033
22-05-2022 om 20:30

Goed georganiseerde puzzeltocht met dank aan de organisatie en gastvrijheid van Dacia dealer Stokman.

Avatar
Clublid
Jac.Witsenburg
22-05-2022 om 20:17

Geweldig leuke puzzelrit gehad in Noord Holland.
Dank aan het bestuur voor de voortreffelijke organisatie. Dank aan Stokman Alkmaar voor het beschikbaar stellen van de lokatie.

Avatar
Clublid
Maikel Jansen
22-05-2022 om 8:40

Onderweg vanuit Waalwijk naar Alkmaar. Zin in de puzzelrit en hopelijk blijft het zonnetje mooi schijnen.

Avatar
Redactie
LĂ©andro
21-05-2022 om 21:42

Dag Rekallaker! Dat is dan inderdaad niet verstandig. Wij wensen je veel beterschap toe en zien we je bij een volgend evenement! 😎

Avatar
Rekallaker
21-05-2022 om 13:06

Beste mensen ; Ik zou mee doen aan deze puzzelrit, maar ik ben Vrijdag .j.l. door mn rug gegaan ( acute lumbago) lang zitten is sterk af te raden., ik kan dus niet meedoen aan deze rit helaas. Groet en succes met de rit. K.Wolfs.

Avatar
Clublid
siske
09-05-2022 om 21:29

wij kijken ernaar uit tot dan groetjes siske