Dacia Duster

Zo, dat is nog eens origineel

11-01-2022
RichardMCV
Overig
0

De tweede week in dit nieuwe jaar zit er al weer zo goed als op. Ik hoop dat iedereen nog steeds gezond is gebleven ondanks de huidige situatie.

Binnenkort gaan we de nieuwe jogger in de showroom zien in 3 verschillende uitvoeringen. Maar Dacia UK timmert actief aan de weg en brengt ook een nieuwe "Limited Edition" van de Duster, luisterend naar de "Adventure Ready" uit.

Dacia Duster MUD

De meeste SUV's, ongeacht merk, hoeven niet veel meer te doen dan door een ondiep plasje water te rijden. En dat terwijl ze veel meer kunnen. Zou het aan de bestuurder liggen dat dit niet gebeurd?

Daarom komt Dacia UK nu met de nieuwe Limited Edition van de Duster. Met deze versie kun je tegen iedereen zeggen dat je actief outdoor bezig bent geweest. Wat is namelijk het geval?

Dacia Duster MUD

De meeste eigenaren gaan naar de wasstraat of wascabine om hun bolide schoon te maken zonder dat deze echt vuil is geworden. Maarja, je rijd in een SUV die gemaakt is voor het ruigere werk en een modderbad niet schuwt. Voor deze mensen is de nieuwe versie niet erg geschikt.

Maar Dacia UK komt je hierin tegemoet. Kostenloos wordt je Duster voorzien van een leuke laag modder voorzien! Je moet er maar op komen.

Luke Broad, Brand Director voor Dacia UK en Ierland zegt: “Onze 'Adventure Ready' Mud Wash gaat over het voorbereiden van autokopers op een jaar vol avontuur en het omarmen van alles wat daarbij komt kijken. De Dacia Duster is de perfecte terreinwagen om Britten vaker naar ons fantastische platteland te krijgen. Voor degenen die het gevoel hebben dat hun 4x4 meer thuis is winkelstraat dan in het bos, wil de Mud Wash hen inspireren om de televisie te ruilen voor regenlaarzen en dit jaar buiten de gebaande paden te gaan!”

Maar je kunt zeggen wat je wilt van Dacia maar in de UK maken ze de slogan die ze hanteren wel waar:

Hello, we're Dacia and we like to do thing a bit differently

Het evenement zal plaatsvinden bij Dacia Londen West (Western Ave, Concord Road, Londen, W30RZ) op 18 januari tussen 11:00 uur en 14:00 uur.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota