Dacia Duster

Dacia's van leden

Bekijk hier de Sandero III van PPJ. Deze Dacia heeft op dit moment 1 reacties. Mocht je opmerkingen of vragen hebben op deze Dacia, schrijf dan een reactie!


Beschrijving:

De Sandero voorzien van Zwarte 16” LMV war hem erg goed staat. Verder hebben gele stickers gemaakt van het nee logo voor de naafdoppen en iets grotere op de beide voorschermen en ra op de achterklep. Staat 'm goed en wordt er wat sportiever van. Onze zoon rijdt er voornamelijk mee voor zijn studie +/- 400 km/week en 1:15 op lpg. Zeer tevreden. Ook hebben we inmiddels de 2e Duster Prestige 130 kleur Orange Arizona. Fantastische auto. De vorige 120.000 km in 3 jaar. Buiten regulier onderhoud helemaal niets.
Expression
1.0 Tce ECO-G - 100PK
KPW - Gris Urban
Bouwjaar 2022
S110BH
Foto's

Hieronder staan de foto's die zijn ingestuurd door PPJ. Klik op een foto om deze te vergroten.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Quint
15-03-2023 om 21:02

Hey we rijden dezelfde wagen! Ik had tot kort geleden een witte uit 2022 alleen dan met het oude logo. Helaas werd ik in januari aangereden en de wagen was totallos:(

Nou heb ik sinds vorige week de gris urban versie en tot mijn grote verbazing zit er een 5 bak in :( de 6 bak versie reed beter en trok sneller op en had een veel betere gasreactie. Ik moet er even aan wennen maar ben nu wel gelukkig met de auto. Ik moet je helaas mededelen dat ik er ook 16 inch zwarte wielen onder ga leggen :p het staat hem erg goed en haalt het degelijke er goed vanaf.

Heb je hem nou ook wat verlaagd?

Groetjes Quint