Dacia Duster

Dacia's van leden

Bekijk hier de Duster van rke_58. Deze Dacia heeft op dit moment 1 reacties. Mocht je opmerkingen of vragen hebben op deze Dacia, schrijf dan een reactie!


1.6 16V - 105PK
RNZ - Bleu Electrique
Bouwjaar 2010
Foto's

rke_58 heeft nog geen foto's.

Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
rke_58
25-03-2024 om 8:44

Ik kocht deze fijne SUV in 2021. Hij werd mij aangeraden door een vriend van mij (toevallig een Renault/Dacia dealer) omdat deze auto een serieuze sleurhut kan trekken en dit exemplaar een LPG tank heeft.
Inmiddels zit mijn eerste tonnetje er bijna op. Het is een fijne auto die wat meer op comfort en bruikbaarheid gebouwd is dan andere auto's die ik gehad heb. Vooral het intimiderende stickertje aan de binnenkant van de bestuurders-zonneklep zorgde er voor dat ik erg voorzichtig was met bochtjes nemen en dergelijke.
Inmiddels ben ik gewend aan de looiige achterkant en ik ben gewend geraakt aan het idee dat het risico aanwezig is dat ik op de buitenspiegel glijdend de bocht uit kom. In dat geval moet ik hopen dat meneer Renault haar reputatie van veilige auto's ook voor dit exemplaar waar weet te maken.

Ik kwam bij toeval op deze site terecht (ik zocht naar informatie over de Duster) en ik heb goede ervaringen met dit soort specialistische sites. Ik hoop actief deel te kunnen nemen aan de discussies.