Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Lid worden

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Dacia Club Nederland! Met de contributie van een lidmaatschap help je ons om de kosten van evenementen te dekken. Zo proberen wij twee keer per jaar een puzzelrit te organiseren. Ook krijg je een clubpas toegestuurd, en krijg je de extra functionaliteiten op de website, zoals het laten zien welke Dacia je hebt, en meer.

Hoe wordt ik lid?

Om lid te worden, kun je op de blauwe "Lid worden" knop klikken bovenaan de website. Op de telefoon kan je deze link vinden in het menu.

Vervolgens zie je een formulier, waar er wordt gevraagd om enkele gegevens. Deze zijn essentieel om onze administratie bij te kunnen houden en een clubpas te kunnen sturen. Eventueel kun je een opmerking toevoegen, bijvoorbeeld als wij rekening moeten houden met eventuele allergieen.

Nadat je het formulier hebt ingevuld en op de knop "Doorgaan" hebt geklikt, kun je een betaalmethode kiezen. De prijzen voor een lidmaatschap zijn als volgt:

Betalen tussen Methode Dit jaar Daarna
1 januari - 30 juni Overschrijving €22,00 €22,00
Incasso €19,80 €19,80
1 juli - 31 december Overschrijving €11,00 €22,00
Incasso €9,90 €19,80

Klik bij de betaalpagina op de betaalmethode naar keuze en volg de bijgevoegde uitleg. Mocht je er voor kiezen om gebruik te maken van automatische incasso, dien je een formulier uit te printen, deze in te vullen en vervolgens op te sturen.

Zodra wij de contributie hebben ontvangen zal je lidmaatschap beginnen. Ook zullen wij dan zo snel mogelijk een clubpas opsturen. Je kunt de status van je lidmaatschap en meer bekijken op de lidmaatschaps-pagina.

Hopelijk heb je hiermee voldoende informatie. Mocht je nog vragen hebben kun je deze natuurlijk altijd stellen. Voor meer informatie over hoe je ons kunt bereiken ga je naar de contact-pagina.

Hopelijk zien we je snel als lid!

Powered by Rovota