Dacia Duster

Dokker

Dacia DokkerSlim en handig, Dacia Dokker transformeert het dagelijkse leven. De handige schuifdeuren* maken de weg vrij om makkelijk spullen in en uit te laden of zelf in te stappen. In de auto kunt u genieten van de ingenieuze opbergmogelijkheden op de plaatsen waar u het nodig heeft. De achterbank is in delen neerklapbaar* 1/3-2/3 hiermee heeft u de mogelijkheid om de Dokker te transformeren tot 5, 4, 3 of 2 zitter .

U kunt het naar uw eigen wens indelen. Ook aan de veiligheid is gedacht, Dacia Dokker is standaard uitgerust met ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodstopbekrachtiging, 4 airbags, een Isofix systeem om gemakkelijk en veilig een kinderzitje te bevestigen ESC (Electronic Stability Control), parkeersensoren achter*.... Kortom de Dacia Dokker is van alle gemakken voorzien!

De Dacia Dokker combineert een eigentijdse uitstraling met optimaal gebruikscomfort. Dit geeft het gevoel van veiligheid en bedieningsgemak. Het dashboard beschikt over een nieuw vormgegeven stuurwiel en vernieuwde ventilatieroosters.

Let op: De Dacia Dokker is in Nederland niet meer leverbaar.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Dokker te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.