Dacia Duster

Dokker Stepway

Dacia Dokker StepwayDe Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met de voor- en achterskids in chroomkleur met satijnglans wielkastverbreders, zijskirts in zwart en mistlampen in de voor bumper. Als u voor een sportief gevoel wilt gaan is de Stepway uw auto! De Dacia Dokker Stepway krijgt dit karakter door de chromen grill en de 16'' Design wielen. Binnen vindt u de speciale Série Limitée Stepway bekleding met koperen details. Deze koperen details komen ook terug in de rest van het interieur. Dit onderscheidt deze Dacia Dokker Stepway. In de Dacia Dokker Stepway, voelt iedereen zich thuis.... U zult van hem gaan houden!

Zoals de wereld veranderd, veranderen ook uw behoeftes. Dacia Dokker Stepway biedt handige technologieën aan*: MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem, parkeersensoren achter, achteruitrijcamera, Hill Start Assist, elektrische ramen vóór met sneltoets voor bestuurder, cruise control. Dacia Dokker maakt uw leven makkelijker en brengt exact wat u nodig heeft.

Let op: De Dacia Dokker is in Nederland niet meer leverbaar.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Dokker Stepway te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota