Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Handleiding aanvragen
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Dokker Stepway

De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met de voor- en achterskids in chroomkleur met satijnglans wielkastverbreders, zijskirts in zwart en mistlampen in de voorbumper. Als u voor een sportief gevoel wilt gaan is de Stepway uw auto! De Dacia Dokker Stepway krijgt dit karakter door de chromen grill en de 16'' Design wielen. Binnen vindt u de speciale Série Limitée Stepway bekleding met koperen details. Deze koperen details komen ook terug in de rest van het interieur. Dit onderscheidt deze Dacia Dokker Stepway. In de Dacia Dokker Stepway, voelt iedereen zich thuis.... U zult van hem gaan houden!

Zoals de wereld veranderd, veranderen ook uw behoeftes. Dacia Dokker Stepway biedt handige technologieën aan*: MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem, parkeersensoren achter, achteruitrijcamera, Hill Start Assist, elektrische ramen vóór met sneltoets voor bestuurder, cruise control. Dacia Dokker maakt uw leven makkelijker en brengt exact wat u nodig heeft.

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine
Vanaf € 23.130
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Dokker Stepway te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia Nederland.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Powered by Rovota