Dacia Duster

Duster

Dacia DusterDe Dacia Duster is geschikt voor alle soorten wegen. Hij heeft een hoge bodemvrijheid en flinke op- en afl oophoeken en heeft bovendien 4x4 mogelijkheden waardoor hij zich op alle soorten wegen thuis voelt. De Dacia Duster is een lichte auto voor zijn afmetingen waardoor hij bijzonder wendbaar is. Aan die prestaties levert ook zeker de nieuwe handgeschakelde 6-bak* een bijdrage met zijn korte eerste versnelling (5,79 km/h bij 1.000 t/min) waardoor de auto effi ciënt rijdt, goed wegrijdt op een helling met belasting en veilig kan afdalen. De 4x4 versies beschikken over een intuïtieve 4x4 bediening*. Hiermee past de Duster zich aan iedere situatie aan waardoor hij overal prettig rijdt. En veilig !

Comfort à la carte

De Duster heeft een ruim en comfortabel interieur. Er passen vijf volwassenen in die 475 liter bagageruimte (afhankelijk van de versie) ter beschikking hebben om al hun bagage en vrijetijdspullen te vervoeren. Als de achterbank is neergeklapt, is er zelfs 1.636 liter aan bagageruimte beschikbaar. Als de rugleuning van de voorstoel wordt neergeklapt kunnen er spullen met een lengte van maar liefst 2,65 m worden vervoerd. Omdat bestuurders en hun gezinnen allemaal andere verwachtingen en behoeften hebben, biedt de Dacia Dusters qua uitrusting het essentiële, geen poespas dus. Maar iedereen kan naar hartelust zijn Duster personaliseren! Voor ieder is er wat wils in de pakketten en opties die worden aangeboden.

* Leverbaar voor de 4x4 versie.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota