Dacia Duster

Duster

De nieuwe Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud. De zeer uitgesproken grille, opvallende lichtsignatuur en het design zijn echte eyecatchers. Van de dakrails tot de stalen of lichtmetalen wielen van 16- of 17-inch*: ieder element toont aan dat het ontworpen is voor avontuur. Door de zijbeschermers en skidplates vóór en achter kan de Duster alle omstandigheden en wegen aan!

Klimmen, doorkruisen, dalen... De nieuwe Dacia Duster brengt u overal. Dankzij de grotere bodemvrijheid, het robuuste chassis en het 4x4-systeem profiteert u van uitstekende off-roadcapaciteiten. Veilig en vertrouwd nodigt deze SUV u uit om duizend-en-een ontdekkingen te doen. Verlaat de gebaande paden vol vertrouwen. Met de 4x4 monitor kunt u de auto positie van de auto in de gaten houden. zoals de hellingshoek, aanrijhoek...

Of u nu rijdt op bekend terrein of op een onbekende weg, de nieuwe Dacia Duster biedt altijd de passende oplossing: met Hill Start Assist overwint u zelfs de steilste helling en met Hill Descent Control beheerst u perfect uw snelheid tijdens het afdalen( alleen op 4x4). En omdat het soms lastig is om alles in de gaten te houden, helpt het 360 multi-view camerasysteem u met het ontdekken van obstakels zodat u uw weg moeiteloos kunt vervolgen.

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine, Bifuel
Vanaf € 17.980
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Duster te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia Nederland.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Powered by Rovota