Dacia Duster

Duster II

Dacia DusterIn een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende moment alweer passé en waarin technologische revoluties vooral een kwestie zijn van nieuwe gadgets en blingbling, blijft de Dacia Duster verbazen door zijn eenvoud en functionaliteit. Het design van de auto benadrukt zijn avontuurlijke, moderne en dynamische karakter. Maar de echte revolutie heeft zich vanbinnen voltrokken. Het interieur is elegant en nu nóg functioneler. De Duster is ruim en biedt een groot aantal voorzieningen die echt nuttig zijn. De krachtige en stille motoren zijn zuinig en milieuvriendelijk. De Duster is robuust en betrouwbaar, een echte 4x4 die op alle terreinen uitstekend presteert. méér Duster dan ooit.

Eersteklas design met een avontuurlijke stijl.

Het gespierde design van de Dacia Duster is nu nog aantrekkelijker. En de moderne, robuuste en dynamische stijl past uitstekend bij zijn sterke karakter. Door het front met de verchroomde grille en dubbele koplampen, de dakrails en de 16” Dark Metal-wielen is de Duster een opvallende verschijning. Het interieur is nóg eleganter, met keus uit drie nieuwe, prachtige bekledingsstoffen, waaronder leder. Het dashboard van de Duster oogt fraaier dan ooit door hoogglans zwarte en chromen details. Hij heeft de unieke allure van een echte avonturier. Het ultieme bewijs dat goede smaak geen kwestie van prijs is. Echt niet.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.