Dacia Duster

Duster III

DE ICONISCHE SUV OPNIEUW ONTWORPEN

De Duster zet zijn succesverhaal voort en wordt nóg veelzijdiger met zijn iconische ontwerp en uitstekende rijeigenschappen voor elk terrein. De beschermende delen aan de zijkanten en wielkasten in Starkle® markeren het sterke SUV-karakter.

HET INTERIEUR: HELE NIEUWE ERVARING

De uitrusting binnenin maakt het dagelijkse leven gemakkelijker met het nieuwe Media Nav Live multimediasysteem. Via het grote 10”-touchscreen krijg je toegang tot de navigatie met up-to-date kaarten en realtime verkeersinformatie (8 jaar inbegrepen). Om reizen nóg gemakkelijker te maken, heb je ook draadloze smartphonereplicatie, praktische connected diensten en gepersonaliseerde apps tot je beschikking.

Snelheid en andere informatie is te zien op het geheel nieuwe 7” digitale dashboard. En met het 3D-audiosysteem geniet je optimaal tijdens het luisteren naar je favoriete muziek. [P]Het interieur biedt voldoende ruimte voor de passagiers, een ruime kofferbak met een maximale inhoud van 472 dm3* en een vlakke vloer. Dankzij de 6 bevestigingspunten verspreid over de auto, kun je met het unieke YouClip-systeem je telefoon of een andere praktische accessoire veilig ophangen.

BESCHIKBAAR ALS HYBRIDE

De nieuwe Duster is voor het eerst uitgerust met een volledig hybride motor met een vermogen van 140 pk. Geniet van het vlotte rijgedrag, zonder de auto aan de lader te hoeven zetten. Je kunt tot 80% van de ritten volledig elektrisch rijden binnen de bebouwde kom en het brandstofverbruik tot 40% verminderen*.

KAN ECHT ÉLK TERREIN AAN

De 4x4 versie van de nieuwe Duster kan zich supersnel aanpassen aan verschillende situaties dankzij de de nieuwe rijmodusknop! Bodemvrijheid tot 217 mm, een hellingshoek tot 31° voor het beklimmen van steile hellingen in de 4x4-modus: de nieuwe Duster is trouw aan zijn SUV-DNA en kan elk terrein aan.

Bekijken bij Dacia
Benzine, Hybride
Vanaf € 25.590
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Duster III te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels

Energielabel BandenVanaf 1 mei 2021 is er op basis van de Europese regelgeving over energielabels een nieuwe labelindeling en registratie (EPREL) vereist voor onderhoud en banden van nieuwe auto's.

De Europese Unie is momenteel bezig om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verminderen en heeft als doelstelling om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

De nieuwe Europese norm voor labels biedt eenvoudig toegang tot de informatie over energieprestaties van de banden die Dacia levert bij de aanschaf van je nieuwe auto of bij de vervanging van banden.

Bekijk labels