Dacia Duster

Lodgy

Dacia LodgyOf u nu doordeweek naar uw werk rijdt, in het weekend de kinderen naar hun voetbalwedstrijd brengt of op vakantie bent, u zult zich altijd de koning te rijk voelen in de royale, comfortabele Dacia Lodgy. De MPV is enorm praktisch met 5 of 7 volwaardige zitplaatsen en slimme opbergmogelijkheden. Zelfs uw passagiers op de derde zitrij reizen heerlijk dankzij de royale ruimte boven hun hoofd en de enorme beenruimte. Twee uitklaptafeltjes achterin, een armsteun voor de bestuurder en een extra opbergnet voor de bijrijder zorgen voor nog meer comfort. De nieuwe middenconsole met chroomkleurige afwerkingen met satijnglans en de nieuwe specifieke bekleding zorgen met hun eenvoudige uitstraling voor een luxueus effect.

En natuurlijk staat bij de Dacia Lodgy uw veiligheid voorop: ABS met noodstopbekrachtiging, 4 airbags, elektronischstabiliteitscontrolesysteem (ESC) en het Isofix-systeem waarmee u eenvoudig het autostoeltje van uw kind vastzet. Zo kunt u iedereen die u lief is veilig en met plezier vervoeren. Het belangrijkste voordeel van deze auto is niet alleen de zee aan ruimte, maar wat u met deze ruimte kunt doen. Dankzij het modulaire ontwerp zijn alle indelingen mogelijk in de Dacia Lodgy mogelijk.

Bovendien heeft de Dacia Lodgy een enorm geordend karakter dankzij 30 liter aan opbergruimte, waaronder een ruim vak aan de bovenzijde van het dashboard waar u makkelijk bij kunt. Met de 12-voltaansluitingen die bereikbaar zijn vanaf de tweede en derde zitrij, kunnen elektronische apparaten worden opgeladen.

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Lodgy te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels

Energielabel BandenVanaf 1 mei 2021 is er op basis van de Europese regelgeving over energielabels een nieuwe labelindeling en registratie (EPREL) vereist voor onderhoud en banden van nieuwe auto's.

De Europese Unie is momenteel bezig om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verminderen en heeft als doelstelling om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

De nieuwe Europese norm voor labels biedt eenvoudig toegang tot de informatie over energieprestaties van de banden die Dacia levert bij de aanschaf van je nieuwe auto of bij de vervanging van banden.

Bekijk labels