Dacia Duster

Lodgy Stepway

Dacia Lodgy StepwayDe Dacia Lodgy Stepway, een onweerstaanbare MPV tegen een Dacia-prijs! Een nieuwe grille, chroomkleurige sierlijst op de achterklep en 16'' design wielen voor een stoere uitstraling. Aan de stoere looks van de Dacia Lodgy zijn verder nog voor- en achterskids, wielkastverbreders, mistlampkappen, SUV-looks en dakrails toegevoegd. Klaar om op avontuur te gaan! Het interieur heeft net zo veel karakter gekregen.

De interieurmaterialen in de kleur Carbone Foncé met koperkleurige accenten accentueren de specifieke Stepway-bekleding en het nieuw ontworpen stuurwiel maakt de moderne uitstraling af die iedereen in een auto zoekt. Als u graag met uw familie op pad gaat, zult u tijdens een rit met de Dacia Lodgy Stepway gegarandeerd het avontuur vinden.

Het Media Nav multimedia- en navigatiesysteem, de ingebouwde achteruitrijcamera, parkeersensoren achter, Hill-Start Assist, elektrisch bedienbare zijruiten vóór met sneltoets voor bestuurder, Cruise Control. De Dacia Lodgy Stepway doet precies wat u wilt en maakt daardoor uw leven een stuk makkelijker.

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine, Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Lodgy Stepway te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota