Dacia Duster

Logan MCV

Uitzonderlijke ruimte voor al uw wensen

Dacia Logan MCVDe Dacia Logan MCV is dé maatstaf voor de voordelige ruime gezinsauto. Hij heeft nooit ruimte te kort! Met ruimte tot 7 zitplaatsen biedt de Dacia Logan MCV uitzonderlijke ruimte en een opvallend design. Familie-uitjes en zakelijke reizen krijgen een nieuwe dimensie met de Dacia Logan MCV. Leverbaar als 5- en 7-zits variant, combineert de Dacia Logan MCV comfort, functionaliteit en een zeer grote bagageruimte. Hij vergezelt u bij alles wat u wilt doen. Zullen we vertrekken?

7 comfortabele zitplaatsen

De Dacia Logan MCV heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabele reis! De rijpositie is ideaal, dankzij de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel* en het in hoogte verstelbare stuurwiel*. De royale binnenruimte biedt alle passagiers ruimte en comfort, zowel op de 2e als 3e zitrij (alleen 7-zits). Voeg hier een rijke uitrusting aan toe, met bijvoorbeeld airconditioning of een Radio CD/MP3 speler en u zult het ermee eens zijn dat de Dacia Logan MCV iedereen een welkom gevoel geeft.

* afhankelijk van de uitvoering

à la carte interieur voor meer vrijheid

De Dacia Logan MCV geeft veelzijdigheid een nieuwe betekenis. U kunt het interieur eenvoudig aan uw wensen aanpassen van 2 naar 5 of 7 zitplaatsen, wanneer u uw passagiers meer ruimte wilt bieden, of uw bagageruimte wilt vergroten. De Dacia Logan heeft talloze mogelijkheden dankzij de neerklapbare achterbank om eenvoudig plaats te bieden aan familie en vrienden.... en al hun spullen.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.