Dacia Duster

Logan MCV II

Dacia Logan MCVDe nieuwe Dacia Logan MCV is niet alleen prettig om in te rijden, maar ook een lust voor het oog. Een auto met veel allure die bij u past. De nieuwe lichtmetalen wielen*, de mistlampen, de stoere voorkant en de dakrails geven hem een dynamische en moderne uitstraling. Dat ziet u in één oogopslag.

De nieuwe Dacia Logan MCV is een grote, comfortabele stationwagon waarin u alles en iedereen kunt vervoeren. Door de vijf ruime zitplaatsen kunt u met het hele gezin op stap; het verzorgde interieur verhoogt de feestvreugde nog meer.

Door de inklapbare achterbank (1/3-2/3) en de extra grote bagageruimte biedt de nieuwe Dacia Logan MCV u een uitzonderlijke modulariteit die aan al uw behoeften voldoet. Het is een trouwe kameraad die u nooit in de steek laat.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Logan MCV II te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota