Dacia Duster

Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV StepwayNog meer verlangen naar avontuur en dat in stijl! Met zijn robuuste uiterlijk maakt de nieuwe Dacia Logan MCV Stepway indruk. Eerst op jezelf en daarna op anderen. Ze zien een grote stationwagen met stoere SUV-look! Te herkennen aan de spiegels dakdragers en designwielen in de kleur Dark metal, verchroomde grill maar ook de zwarte zijskirts, wielkastverbreders en de satijnglanzend chroomkleurige skidplate hebben een grote aantrekkingskracht! Dus het is besloten? Ga het avontuur aan met deze Stepway!

Alles aan boord van de nieuwe Dacia Logan MCV Stepway ademt efficiëntie en eenvoud. Het Media Nav multimedia- en navigatiesysteem, de ingebouwde achteruitrijcamera, Hill-Start Assist, de elektrisch bedienbare ruiten met sneltoets voor de bestuurder. Wij hebben hem voorzien van onze handigste technische snufjes om uw rijplezier zo groot mogelijk te maken.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Logan MCV Stepway te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota