Dacia Duster

Logan Pickup

Dacia Logan PickupOpvallend, robuust uiterlijk, grote bodemvrijheid, robuust en groot laadgebied - de Logan pick-up is een voertuig dat geschikt is voor dagelijks gebruik, dat altijd zijn sterke punten toont wanneer complexe [p]transportprojecten in behandeling zijn. Dankzij de robuuste zijrandbescherming met acht sjorogen kan de lading veilig worden bevestigd. Afhankelijk van de versie wordt het achterste cabinevenster beschermd door een omtrekbeugel waarop lange voorwerpen veilig kunnen worden bevestigd. Bijvoorbeeld surfplanken of kastonderdelen of hout of ...

In de cabine van de Logan Pick-Up draait alles om optimale functionaliteit. Tal van praktische opbergruimtes zijn beschikbaar, zoals het handschoenenkastje, de bekerhouder of de kleine planken in de deurpanelen. Achter de stoelen is een extra opslagruimte met een inhoud van 300 liter, waar u documenten, gereedschappen of apparatuur op een praktische en beschermde manier kunt opslaan. Het efficiënte airconditioningsysteem en de hoogwaardige radio zorgen voor maximaal comfort. De Logan pick-up: een ideale combinatie van gebruiksgemak en comfort!

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.