Dacia Duster

Logan Sedan

Hij heeft zoveel te bieden

Dacia Logan SedanRuimte, design, toegankelijkheid en welzijn voor een nog steeds onklopbare prijs-kwaliteitverhouding: dat is Dacia Logan. Met zijn vrijgevig karakter biedt hij een uitzonderlijk interieurcomfort met 5 echte comfortabele zitplaatsen en een ruime koff er. Dankzij de buitengewone afmetingen van de passagiersruimte, zowel in de breedte als in de hoogte, bieden de achterste zitplaatsen een zee aan ruimte voor 3 volwassenen, die met een optimale bewegingsvrijheid worden verwend. Om de bagage van het hele gezin te vervoeren, beschikt Dacia Logan heel eenvoudig over de grootste koff er in zijn klasse, met een inhoud van wel 510 liter! De robuuste Dacia Logan werd ontworpen om steeds alle soorten wegdek en de meest extreme weersomstandigheden het hoofd te kunnen bieden. Dankzij zijn betrouwbaarheid en op elk vlak hoogstaande veiligheid biedt Dacia een garantie van 3 jaar. Dacia Logan blijft verbazen.

Ruimte zonder grenzen

Omdat je nooit genoeg ruimte kunt hebben, ziet Dacia Logan de dingen groot. De passagiersruimte beschikt over 5 echte zitplaatsen. Achterin reizen de passagiers uiterst comfortabel dankzij de bijzonder royale afmetingen in hoogte en breedte. Dankzij de hoofdsteun « komma » op de centrale plaats achteraan, geniet de bestuurder van een betere zichtbaarheid.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.