Dacia Duster

Logan Sedan II

Modernere lijnen met extra dynamiek

Dacia Logan SedanHet design van Nieuwe Dacia Logan krijgt een update. Het zet nog sterker zijn robuustheid en betrouwbaarheid in de verf en voegt er een vleug dynamiek en eigentijdsheid aan toe. Met lichten voor- en achteraan voorzien van de nieuwe lichtsignatuur van Dacia, en een nieuw met chroom afgewerkt radiatorrooster heeft Nieuwe Dacia Logan alles om in de smaak te vallen. En met die prijs, ... wat kunt u zich nog meer wensen?

Alles om uw gezin te ontvangen

Nieuwe Dacia Logan telt vijf ruim bemeten plaatsen om comfortabel plaats te bieden aan al uw passagiers. Ook zijn er tal van nuttige en handige opbergvakken voorzien, evenals een 12V-stopcontact om uw toestellen op te laden en een volumineuze koffer om al uw bagage mee te nemen. Zo kunt u maximaal genieten van mooie reizen met het gezin of met vrienden.

Aan boord van Nieuwe Dacia Logan zijn efficiëntie en eenvoud de kernwoorden. Met de nuttigste technologieën, zoals het multimediasysteem Media Nav Evolution, de geïntegreerde achteruitrijcamera en de elektrische ruiten met impulsbediening voor de bestuurder* laat Nieuwe Dacia Logan u in de beste omstandigheden genieten van elke rit.

* Naargelang de versie.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota