Dacia Duster

Logan Sedan III

Dacia Logan SedanHet design van de Dacia Logan zet zijn robuustheid en betrouwbaarheid in de verf en voegt er een vleugje dynamiek en eigentijdsheid aan toe. Met lichten voor- en achteraan voorzien van de lichtsignatuur van Dacia, en een met chroom afgewerkt radiatorrooster heet de Logan alles in huis om in de smaak te vallen.

Een verzorgde afwerking, een gastvrij sfeer, moderne en comfortable bekleding en een aangenaam stuur en middenconsole: het interieur van de Logan is harmonieus. Een plek waarin u zich meteen thuis voelt.

De Dacia Logan telt vijf ruim bemeten plaatsen om comfortabel plaats te bieden aan al uw passagiers. Ook zijn er tal van nuttige en handige opbergvakken. Zo kunt u maximaal genieten van mooie reizen met het hele gezin of vrienden.

Let op: De Logan Sedan wordt al langere tijd niet meer geleverd in Nederland.


Niet (meer) leverbaar
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Logan Sedan III te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.