Dacia Duster

Logan VAN

Dacia Logan VANDe Logan Van is de ideale oplossing voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar, robuust en praktisch bedrijfsvoertuig. Vooral is het echter de laadcapaciteit die het zo waardevol maakt - ongeacht of u meubels, verfemmers of kunstmestzakken moet vervoeren. Het hoge dak maakt het laden en lossen merkbaar eenvoudiger. En dan de twee zijdeuren en de vleugeldeuren aan de achterzijde maken de Logan Van gemakkelijk toegankelijk, zelfs wanneer de bouwplaats krap wordt. Zoals u ziet, bewijst de Logan Van zich als een bewezen en krachtige kracht onder alle omstandigheden!

De krachtige motoren van de Logan Van tonen hun sterke punten in het zware dagelijkse werkleven. De dCi-motoren zijn bijvoorbeeld niet alleen krachtig en krachtig, ze zijn ook extreem zuinig. En ook op het gebied van veiligheid zijn de prestaties van de Logan Van indrukwekkend: het superieure chassis, het ABS antiblokkeerremsysteem en de airbags voor bestuurder en voorpassagier zorgen voor een ontspannen rijervaring. Economie en veiligheid: de Logan Van stelt prioriteiten!

Brochure
Benzine, Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.