Dacia Duster

Sandero

Stijl, ruimte en robuustheid

SanderoDe Dacia Sandero heeft veel voor u in petto achter zijn moderne en dynamische lijnen. Het ruime interieur biedt plaats aan drie volwassenen, de achterbank is in delen neerklapbaar* om de laadruimte aan uw wensen aan te passen. Aan ruimte geen gebrek in de Dacia Sandero! Met 320 liter is de bagageruimte een van de grootste in zijn klasse. Robuust en betrouwbaar:

De Dacia Sandero is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan. De motoren voldoen aan de hoogste eisen voor zorgeloos rijplezier. Dacia Sandero: gewoon slim!

Dacia Sandero laat betrouwbaarheid zien van het hoogste niveau. Ongeacht het terrein en de weeromstandigheden waarin u rijdt; u kunt altijd rekenen op het doorzettingsvermogen van de Sandero. U bent verzekerd van lage onderhoudskosten met benzine- en dieselmotoren, die zijn gekozen vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit.

Welkom aan boord

De Dacia Sandero heeft een groot hart. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar* en achterin biedt de Sandero bijzonder veel ruimte aan 3 volwassen personen. De Dacia Sandero voorziet ook in optimale modulariteit: als de achterbank is opgeklapt, ontstaat een laadruimte van 1200 liter! De bagageruimte biedt met 320 liter een royale ruimte voor bagage. Iedereen voelt zich altijd welkom aan boord!/p] [p]* Afhankelijk van de uitvoering

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.