Dacia Duster

Sandero II

Design op maat van uw wensen.

SanderoHet design van Sandero drukt een en al kwaliteit en kracht uit. De grote koplampen met geprofileerd design accentueren samen met het radiatorrooster zijn expressieve karakter. De juiste proporties tussen koetswerk en glas, de gebeitelde lijn in de vorm van een omgekeerde golf, de meer uitgesproken wielkasten en de holle flanken versterken de indruk van robuustheid en bevestigen de interieurruimte. Een uitgesproken design dat perfect bij u past.

Het bijzonder aantrekkelijke interieurdesign van Sandero heet u welkom. Om uw zintuigen te verwennen en het rijden nog aangenamer te maken, wijdt hij een nieuw, eigentijds afgewerkt dashboard in met verchroomde randen rond de wijzerplaten en nieuwe ergonomische bedieningselementen. Het omranding van de verluchtingsmonden, het logo op het stuur en de versnellingspookknop zijn verchroomd* en bijzonder verzorgd. De handgrepen, de stuurinleg* en het omranding van de middenconsole sluiten perfect aan bij het dashboard als geheel.

En voor uw comfort biedt Sandero een overvloed aan opbergmogelijkheden: opbergvakken in het dashboard, handschoenenkastje, bekerhouders en opbergvakken in alle deuren en op de rugleuningen van de zetels. Daar kunt u boeken, drankjes en speelgoed kwijt om nog aangenamer te reizen. Het belooft een ontspannen reis te worden. Normaal, want u zit in een Sandero.

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota