Dacia Duster

Sandero III

Dacia SanderoDe nieuwe Sandero laat zien dat een betaalbare auto ook mooi kan zijn. Een snelle blik op de geheel nieuwe, onderscheidende styling van de nieuwe Sandero doet je hart sneller kloppen. De Y-vormige voor- en achterlichten passen bij deze tijd, de honingraatgrille geeft hem extra karakter en de spiegelkappen in carrosseriekleur beloven een gedegen afwerking op detail. Verder is en blijft het een Sandero: sympathiek, betrouwbaar en - zoals gezegd - betaalbaar.

Essentie bij de hand

Alles verandert: de wereld, maar ook jouw behoeften. Precies daarom is het interieur van de Nieuwe Sandero helemaal opnieuw ontworpen. Het resultaat: nog meer comfort, hoogwaardige materialen, een fraai nieuw design en gebruiksvriendelijke technologieën. Alleen het automatisch openen op afstand zorgt er al voor dat je je welkom voelt in de Sandero. Het nieuwe dashboard is elegant en, nog belangrijker, efficiënt. Jij staat als bestuurder centraal en hebt gemakkelijk toegang tot alle functies: de vernieuwde, prettige aircobediening, een 8-inch scherm met navigatie, toegang tot alle favoriete apps van je smartphone en zicht op het parkeerhulpsysteem vooraan, dat waarschuwt als je ergens te dichtbij komt. De Sandero is altijd een auto geweest van de essentie. En nu dus opnieuw.

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine, Bifuel
Vanaf € 16.150
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Sandero III te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels

Energielabel BandenVanaf 1 mei 2021 is er op basis van de Europese regelgeving over energielabels een nieuwe labelindeling en registratie (EPREL) vereist voor onderhoud en banden van nieuwe auto's.

De Europese Unie is momenteel bezig om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verminderen en heeft als doelstelling om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

De nieuwe Europese norm voor labels biedt eenvoudig toegang tot de informatie over energieprestaties van de banden die Dacia levert bij de aanschaf van je nieuwe auto of bij de vervanging van banden.

Bekijk labels
Powered by Rovota