Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Handleiding aanvragen
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Sandero Stepway

Bij de eerste aanblik toont de nieuwe Dacia Sandero Stepway direct zijn karakter. De nieuwe grille is verchroomd en oogt nóg krachtiger, de lijnen zijn aangescherpt. De koplampen en achterlichten tonen het nieuwe lichtdesign van Dacia. Qua design benadrukken zijn SUV-looks nog eens zijn avontuurlijke kant... En dat zie je!

Behalve zijn stijl biedt de nieuwe Dacia Sandero Stepway u steeds meer slimme technologie, deze technologie is ook aanwezig in de nieuwe Sandero. Het Media Nav multimedia- en navigatiesysteem inclusief DAB+*, de ingebouwde achteruitrijcamera*, Hill-Start Assist, elektrisch bedienbare zijruiten vóór met sneltoets voor bestuurder, cruisecontrol. De nieuwe Dacia Sandero Stepway denkt met u mee, waar u ook gaat.

Met zijn vijf ruime zitplaatsen biedt de nieuwe Dacia Sandero Stepway comfort voor iedereen. Dankzij de royale interieurruimte komt elk detail van het verzorgde interieur tot zijn recht: vernieuwde verchroomde afwerkingsdetails, een nieuw stuurwiel, nieuwe bekleding, slimme nieuwe opbergruimten en een nieuwe 12-voltaansluiting achterin... Optimaal comfort, en dat merk je!

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine, Bifuel
Vanaf € 17.530
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Sandero Stepway te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia Nederland.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Powered by Rovota