Dacia Duster

Sandero Stepway

Sandero StepwayAls je naar de nieuwe Sandero Stepway kijkt, dan krijg je vanzelf zin in avontuur. Zijn temperamentvolle neus, stoere velgen, functionele skidplates en hoge bodemvrijheid geven hem een energieke en robuuste uitstraling. Functioneel en fraai, dus typisch Dacia. Op avontuur in de stad of in het land, de modulaire dakdragers helpen je slim met jouw vrijetijdsbesteding. En neem de nieuwe led-koplampen met Y-vormen, die door de grille worden verbonden: een subtiel ontwerp dat zorgt voor een betere zichtbaarheid, waar je ook rijdt of wat je ook doet.

Helemaal van nu

Het nieuwe interieur is volledig bij de tijd. Een volwassen design en de nieuwste technologie - uiteraard alleen technologie die je nodig hebt. Je bedient via het 8-inch touchscreen je telefoon en al je favoriete apps, zoals de navigatie. De duidelijke bedieningstoetsen maken het makkelijk en dat is weer veilig. Mooi om te zien in de nieuwe Sandero Stepway zijn de chromen afwerkingen en de nieuwe bekleding met oranje accenten. Lekker praktisch zijn de elektrische parkeerrem en een hoge middenarmsteun met (veel) opbergruimte. Zo zijn er overigens talrijke handige opbergplekken, waaronder het gesloten dashboardkastje, vakken in de deuren en achter de voorstoelen. Nóg meer ruimte? Die creëer je zelf, door de positie van de slimme achterbank aan te passen aan jouw plannen. Dus ga je gang en kies je bestemming!

Gewoon mooi

De nieuwe Sandero Stepway laat zien dat een betaalbare auto ook mooi kan zijn. Een snelle blik op de geheel nieuwe, onderscheidende styling van de nieuwe Sandero doet je hart sneller kloppen. De Y-vormige voor- en achterlichten passen bij deze tijd, de honingraatgrille geeft hem extra karakter en de spiegelkappen in carrosseriekleur beloven een gedegen afwerking op detail. Verder is en blijft het een Sandero Stepway: sympathiek, betrouwbaar en - zoals gezegd - betaalbaar.

Bekijken bij Dacia Brochure
Benzine, Bifuel
Vanaf € 16.290
Afmetingen

Klik op de foto's hieronder om de afmetingen van de Sandero Stepway te bekijken. Deze foto's komen van de website van Dacia Nederland.

Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Powered by Rovota