Dacia Duster

Sandero Stepway

Wenst u op een hoger niveau te zitten?

Dacia Sandero StepwayHoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven van Dacia Sandero, is Stepway ruim, comfortabel, robuust en veilig. Sandero Stepway gaat echter nog verder met een specifi eke uitrusting om nog dynamischer te ogen. Rijden met Sandero Stepway is altijd een groot plezier. U beleeft avontuurlijke ritjes aan zee, in de bergen of gewoon in de buurt... en dat voor een bijzonder schappelijke prijs.

Een avontuurlijk parfum

Sandero Stepway ademt avontuur. Zijn koetswerk versterkt met bodembeschermers en dakstaven kan gepersonaliseerd worden dankzij de keuze uit diverse stripings*. Om aan al uw behoeften te voldoen, heeft de avontuurlijke Sandero Stepway een comfortabel, moduleerbaar en praktisch interieur, met name dankzij de 1/3-2/3 neerklapbare achterbank en een bagageruimte van 320 liter. Robuust, betrouwbaar en praktisch, hij is gemaakt om probleemloos de zwaarste rij- en weersomstandigheden te doorstaan. [p]*beschikbaar als accessoire

Brochure
Benzine,Diesel
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.