Dacia Duster

Sandero Stepway II

Probeer de cross-over-look!

Dacia Sandero StepwayNieuwe Dacia Sandero Stepway toont al bij de eerste aanblik zijn karakter. Een nieuw, stoerder radiatorrooster, hertekende lijnen met een nieuw vooraanzicht en herwerkte achterlichten met de nieuwe Dacia lichtsignatuur. Naast zijn design versterkt de SUV look zijn stoere avonturierskant... En dat zie je!

Technologieën die het leven gemakkelijker maken

Nieuwe Dacia Sandero Stepway trakteert u niet alleen op geslaagde lijnen maar biedt u ook steeds meer nuttige technologie (die ook Nieuwe Dacia Sandero krijgt). Met onder meer een Media Nav Evolution-multimediasysteem, een ingebouwde achteruitrijcamera, een vertrekhulp op hellingen, elektrische ruiten met impulsbediening voor de bestuurder, en een snelheidsregelaar en -begrenzer* brengt Nieuwe Dacia Sandero Stepway u attent overal naartoe.

Comfort om te delen met anderen

Met zijn 5 volwaardige plaatsen biedt Nieuwe Dacia Sandero Stepway veel comfort om te delen met anderen. Geniet van de ruimte en het verzorgde interieur met nieuwe chroomafwerkingen, een nieuw stuur, een nieuwe bekleding, nieuwe handige opbergvakken, en een nieuwe 12V-aansluiting achteraan. U voelt zich goed en dat is eraan te zien!

* Naargelang de versie

Brochure
Benzine/LPG
Niet (meer) leverbaar
Afmetingen
Er zijn geen afmetingen om weer te geven.
Leverbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die beschikbaar zijn voor dit model. Klik op een kleur om deze in het groot te bekijken en de kleurcode ervan te zien.

Energielabels
Er zijn geen labels om weer te geven.
Powered by Rovota